1. Overig
 2. ABAC Pole Position OS20P.

ABAC Pole Position OS20P.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de ABAC Pole Position OS20P. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Abac 1129740297  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties ABAC Pole Position OS20P.

Gewicht

24 kg

Vermogen

1500 W

Omschrijving van de ABAC Pole Position OS20P.

De ABAC Pole Position OS20P is een krachtige compressor met een ongekend groot aanzuigvermogen van 230 liter per minuut. Hierdoor wordt je perslucht direct sneller ingevuld. Je bent dus langer bezig met je karwei. De maximale luchtdruk is bepaald op 9 bar, met een bijna onhoorbaar geluidsniveau van 59 decibel op 4 meter afstand. Ook is de compressor olievrij, wat betekent dat je er weinig onderhoud aan hebt. De twee wielen en hendel aan de achterzijde maken het verplaatsen eenvoudig. Het grote aanzuigvermogen staat garant voor een constante persluchtstroom, waarmee je het meest ideale resultaat bereikt. Of je nu je boormachine, vloeistofspuit of tacker gebruikt, je bent verzekerd van een optimale prestatie. De compressor heeft een lange levensduur, wat betekent dat je er jarenlang plezier van zult hebben. Kortom, de ABAC Pole Position OS20P is een uitstekende investering.

Pluspunten
 • Je gebruikt de compressor niet alleen voor lichte blaaswerkzaamheden, maar ook voor het gebruik in combinatie met zwaardere pneumatische gereedschappen

  .

  Hij hoeft niet vaak aan te gaan voor bijvullen vanwege de relatief grote ketel van 24 liter

  .

  Met een geluidsniveau van 59 decibel maakt de compressor relatief weinig geluid.

Minpunten
 • Bij intensief gebruik heeft de compressor een kortere levensduur omdat hij olieafgesloten is.

Veelgestelde vragen over de ABAC Pole Position OS20P.

De ABAC Pole Position OS20P. weegt 24 kg.

De ABAC Pole Position OS20P. heeft een vermogen van 1500 W.

Bekijk nog meer handgereedschap