1. Nilfisk
 2. Nilfisk Excellent 170 PAD.

Nilfisk Excellent 170 PAD.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Nilfisk Excellent 170 PAD. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Nilfisk 128500727  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Nilfisk Excellent 170 PAD.

Gewicht

21 kg

Vermogen

2100 W

Omschrijving van de Nilfisk Excellent 170 PAD.

Met de Nilfisk Excellent 170 PAD heb je alles wat je nodig hebt voor het schoonmaken van elk oppervlak. Naast de Excellent 170 hogedrukreiniger set, krijg je ook een terrasreiniger, wasborstel en een rioolslang van 8 meter meegeleverd. Deze hogedrukreiniger heeft een werkdruk van 170 bar en een doorvoercapaciteit van 498 liter per uur. Hiermee maak je elk oppervlak, zoals een auto, caravan, tractor, zwembad en terras, grondig schoon. Je kunt de druk aanpassen aan jouw schoonmaakklus, zodat je de lak van je auto niet beschadigt. Naast deze hogedrukreiniger, krijg je ook een schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter en een 3-in-1 spuitlans meegeleverd. Met de 3 verschillende opzetstukken voor de spuitlans heb je altijd het juiste opzetstuk bij je voor elke schoonmaaktaak. Je verplaatst de Core 170 PowerControl gemakkelijk met behulp van de wielen en het handvat. Na gebruik rol je de slang strak op in de haspel. Let op, er wordt geen tuinslang meegeleverd met de hogedrukreiniger. Hiervoor heb je een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 3 meter. Je bent nu helemaal klaar om je eigendommen schoon te maken en te genieten van een schitterend resultaat.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je een 3-in-1 spuitlans, schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter, terrasreiniger, wasborstel en rioolslang meegeleverd

  .

  Met de haspel kun je de hogedrukslang gemakkelijk en strak oprollen

  .

  Deze hogedruksreiniger heeft een hoge werkdruk van 170 bar en is daardoor geschikt voor de grootste schoonmaakklussen.

Minpunten
 • De benodigde tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk Excellent 170 PAD.

De Nilfisk Excellent 170 PAD. weegt 21 kg.

De Nilfisk Excellent 170 PAD. heeft een vermogen van 2100 W.

Bekijk nog meer handgereedschap