1. DeWalt
 2. DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer.

DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCMBL562P1-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer.

Gewicht

3,1 kg

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer.

De DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer is een krachtig apparaat om bladeren en ander tuinafval uit je tuin te blazen. Het variabele toerental zorgt ervoor dat je voor elke klus het gewenste vermogen kunt kiezen. Met een luchtvolume van 450 m3/h en een blaassnelheid van 200 km/h, is de bladblazer in staat om zelfs het lichtste snoeiafval gemakkelijk weg te blazen. Met een gewicht van slechts 3.1 kilogram kun je de blazer lange tijd achter elkaar gebruiken. Verder is de bladblazer onderdeel van het DeWalt XR 18V accu platform. Hierdoor kun je de meegeleverde accu ook gebruiken voor ander DeWalt 18 volt (tuin)gereedschap, zonder dat je steeds een nieuwe accu hoeft te kopen. Met de DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer heb je een apparaat dat je veelzijdig inzet voor alle klussen in de tuin.

Pluspunten
 • Je kunt de meegeleverde DeWalt 18V XR-accu ook gebruiken op ander gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu-platform

  .

  Je kunt direct aan de slag omdat je naast de bladblazer ook een passende accu en oplader krijgt

  .

  Dankzij het lage gewicht van 3,1 kilogram is het makkelijk om de bladblazer op te tillen en langere tijd door te gaan met werken.

Minpunten
 • De bladblazer heeft geen zuig- en versnipperfunctie, waardoor je na afloop zelf het tuinafval nog moet harken.

Veelgestelde vragen over de DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer.

De DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer. weegt 3,1 kg.

De DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap