1. Einhell
  2. Einhell TE-CD 18/48 Li-i Solo (zonder accu).

Einhell TE-CD 18/48 Li-i Solo (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Einhell TE-CD 18/48 Li-i Solo (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Einhell 4513926  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Einhell TE-CD 18/48 Li-i Solo (zonder accu).

Gewicht

1,25 kg

Vermogen

Omschrijving van de Einhell TE-CD 18/48 Li-i Solo (zonder accu).

Met de Einhell TE-CD 18/48 Li-i Solo (zonder accu) kun je door middel van de klopfunctie ook in harde (bak)stenen constructies boren. De slagsnelheid is 24.000 slagen per minuut, waardoor je gaten tot 12 millimeter groot in steen kunt boren. Maar ook schroeven of boren in hout en metaal doe je met de TE-CD 18/48 Li-i Solo. De versnellingen en koppelstanden zijn instelbaar, zodat je altijd met de juiste snelheid aan de slag kunt. Met de werkverlichting en extra handgreep is het werken nauwkeurig en gecontroleerd. Deze uitvoering wordt geleverd zonder accu en acculader, maar de TE-CD 18/48 Li-i Solo maakt deel uit van het Power X-Change accuplatform. Daardoor kun je de machine gebruiken met elke 18 volt accu uit deze lijn, als je die al in huis hebt. Met de Einhell TE-CD 18/48 Li-i Solo (zonder accu) kun je al je klussen op een efficiënte en veilige manier uitvoeren. De boor heeft een krachtige klopfunctie die je gebruikt om in harde (bak)stenen constructies te boren. De slagsnelheid bedraagt 24.000 slagen per minuut, waarmee je gaten maar liefst 12 millimeter groot kunt boren. Maar je kunt de boor ook gebruiken om te schroeven of te boren in hout en metaal. De versnellingen en koppelstanden zijn instelbaar, zodat je altijd met de juiste snelheid aan de slag kunt. Bovendien heeft de boor een werkverlichting en extra handgreep, zodat je werk precies en veilig uitgevoerd wordt. De TE-CD 18/48 Li-i Solo is onderdeel van het Power X-Change accuplatform, waardoor je de machine kunt gebruiken met elke 18 volt accu uit deze lijn. Deze uitvoering wordt geleverd zonder accu en acculader.

Pluspunten
  • Dankzij de klopfunctie kun je niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal boren, maar ook in tegels en baksteen. Je kunt gaten boren tot 25 millimeter groot in hout, wat voldoende is voor bijna alle klussen in en rondom het huis. Je kunt de boormachine ook gebruiken voor zwaar schroefwerk van dikke of verroeste schroeven dankzij de hoge maximale koppel van 48 Nm.

Minpunten
  • Er worden geen beitjes of boortjes meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Einhell TE-CD 18/48 Li-i Solo (zonder accu).

De Einhell TE-CD 18/48 Li-i Solo (zonder accu). weegt 1,25 kg.

De Einhell TE-CD 18/48 Li-i Solo (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap