1. Einhell
  2. Einhell TE-RH 32 4F.

Einhell TE-RH 32 4F.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Einhell TE-RH 32 4F. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Einhell 4257944  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Einhell TE-RH 32 4F.

Gewicht

4,9 kg

Vermogen

1250 W

Omschrijving van de Einhell TE-RH 32 4F.

Met de Einhell TE-RH 32 4F boor je gemakkelijk door harde steensoorten zoals beton of kalksteen. De 1250 watt motor geeft je de kracht om tot op de millimeter nauwkeurig te boren dankzij de dieptestop. Ook breekwerk is geen probleem. Klik de juiste beitel op de SDS-plus boorkop en tik bijvoorbeeld tegels van een wand. De softgrip handgrepen zorgen voor extra comfort tijdens het gebruik. Daarnaast verminderen zij de trillingen waardoor je langer comfortabel kunt blijven werken. Als je de Einhell TE-RH 32 4F koopt, krijg je er boren en beitels bij. Het gereedschap is eenvoudig op te bergen in de meegeleverde koffer. Met deze combihamer heb je alle kracht en nauwkeurigheid die je nodig hebt om je klussen te klaren.

Pluspunten
  • Naast boren kun je met de machine ook licht beitelwerk uitvoeren, zoals het afbreken van een stenen muurtje of het afbikken van tegels. Je boort gaten van maximaal 32 millimeter groot in beton, wat voldoende is voor bijna alle klussen in en om het huis. Dankzij de handige koffer kun je de combihamer altijd netjes opbergen.

Minpunten
  • De combihamer is niet uitgerust met geïntegreerde stofafzuiging.

Veelgestelde vragen over de Einhell TE-RH 32 4F.

De Einhell TE-RH 32 4F. weegt 4,9 kg.

De Einhell TE-RH 32 4F. heeft een vermogen van 1250 W.

Bekijk nog meer handgereedschap