1. Makita
  2. Makita DUB361Z (zonder accu).

Makita DUB361Z (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DUB361Z (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DUB361Z  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DUB361Z (zonder accu).

Gewicht

2,6 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DUB361Z (zonder accu).

Met de Makita DUB361Z wordt tuinonderhoud een eenvoudige klus. Deze accu bladblazer is uitgerust met twee 18 volt accu's (niet meegeleverd), waarmee je de kracht van 36 volt krijgt. Het waarschuwingssysteem geeft je inzicht in de ladingstatus van de accu's, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De Makita DUB361Z is een compact en licht apparaat met een handige draagriem. Met de platte blaasmond bereik je een luchtsnelheid tot maximaal 335 kilometer per uur. Zo blaas je snel en comfortabel alle bladeren en tuinafval weg. Deze bladblazer is onderdeel van het Makita LXT 18 volt accuplatform, waardoor je ook al aanwezige accu's kunt gebruiken.

Pluspunten
  • De bladblazer is onderdeel van het Makita LXT 18V accuplatform

    .

    Heb je al een accu liggen uit hetzelfde accuplatform? Dan kun je deze ook gebruiken met dat apparaat. Met een blaassnelheid van 335 kilometer per uur heb je voldoende kracht om zwaarder tuinafval weg te blazen. Dankzij de meegeleverde draagriem hoef je het volledige gewicht van de bladblazer niet met je armen te tillen.

Minpunten
  • Er wordt geen accu meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DUB361Z (zonder accu).

De Makita DUB361Z (zonder accu). weegt 2,6 kg.

De Makita DUB361Z (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap