1. Makita
  2. Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita D-47145  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

Gewicht

1,8 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

De Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset is een echte must-have voor iedereen die dagelijks met verschillende materialen werkt. De boormachine heeft een krachtige motor die niet alleen grote boorgaten in hout, maar ook in steen en metaal kan maken. De boor is voorzien van een dubbele led verlichting, waardoor je altijd precies kunt zien wat je aan het doen bent. In de meegeleverde 71-delige boren- en bit set vind je verschillende maten boren en bits, voor ieder klusje de juiste gereedschappen. Of je nu een gat in de muur moet maken of een schroef moet verwijderen, met deze set heb je alles wat je nodig hebt.

Pluspunten
  • Dankzij de 100-delige bit- en borenset kun je direct beginnen met klussen. Met een boorcapaciteit van maximaal 38 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten. Je kunt niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal boren, maar ook in tegels en baksteen.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen geïntegreerde stofafzuiging, dus je moet zelf aan de slag met een stofzuiger

    .

    --> De boormachine heeft geen geïntegreerde stofafzuiging, dus je moet je eigen stofzuiger gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

De Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset. weegt 1,8 kg.

De Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap