1. DeWalt
  2. DeWalt DWS777-QS.

DeWalt DWS777-QS.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DWS777-QS. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DWS777-QS  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DWS777-QS.

Gewicht

17 kg

Vermogen

1800 W

Omschrijving van de DeWalt DWS777-QS.

De DeWalt DWS777-QS is de perfecte afkortzaag voor iedere klus. Met zijn 1800 watt krachtig motor zal je alle klussen met gemak klaren. Het schaduwlijnsysteem garandeert een perfecte zaaglijn, terwijl de vaste verstekhoeken van 15, 22.5, 30, 45 en 90 graden ervoor zorgen dat je dubbel verstek ook een fluitje van een cent is. Daarbij komt dat het uitschuifbare aanslagdeel ervoor zorgt dat grote materialen ook gecontroleerd bewerkt kunnen worden. Als je de zaag de klus hebt laten klaren, dan is het tijd om naar de volgende klus te gaan. Dankzij de zaagkopvergrendeling en het compacte ontwerp met interne geleiderails, is dit eenvoudig en veilig te doen. Deze zaag heeft alles in zich om een perfect resultaat te garanderen.

Pluspunten
  • Het schaduwlijnsysteem zorgt voor een duidelijke weergave van de zaaglijn, waardoor je het zaagblad eenvoudig langs stuurt

    .

    Dankzij de tafelverbreding blijven ook grote werkstukken stabiel liggen en wordt je zaagbereik vergroot.

Minpunten
  • Er wordt slechts 1 zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DWS777-QS.

De DeWalt DWS777-QS. weegt 17 kg.

De DeWalt DWS777-QS. heeft een vermogen van 1800 W.

Bekijk nog meer handgereedschap