1. Overig
  2. Eurom Gardencleaner 3001.

Eurom Gardencleaner 3001.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Eurom Gardencleaner 3001. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Eurom 243055  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Eurom Gardencleaner 3001.

Gewicht

2,8 kg

Vermogen

3000 W

Omschrijving van de Eurom Gardencleaner 3001.

Met de Eurom Gardencleaner 3001 is het makkelijk om je tuin klaar te maken voor de lente. De elektrische bladblazer heeft een vermogen van 3000 Watt en een blaassnelheid van 270 kilometer per uur. De krachtige luchtstroom waait het natte tuinafval weg, waarbij de versnipperfunctie ervoor zorgt dat het afval eerst klein wordt gemaakt voor het opgevangen wordt in de 35 liter opvangzak. Met de Gardencleaner 3001 ben je voorbereid op lange klussen in de tuin. Je kunt het extra handvat gebruiken om de bladblazer eenvoudig te verplaatsen. Met de draagriem kun je de bladblazer comfortabel dragen zonder je armen te vermoeien. Het bijzondere ontwerp van de machine zorgt ervoor dat je gemakkelijk bij alle hoeken en gaten kunt komen, zodat je tuin er weer fris en opgeruimd uitziet.

Pluspunten
  • Dankzij de zuig- en versnipperende functie zuigt de bladblazer de bladeren op en versnipperd ze in de opvangzak. Je kunt de bladblazer gemakkelijk optillen dankzij het licht gewicht van 2,8 kilo

    .

    Dankzij de draagriem hoef je het gewicht van de bladblazer niet met je armen te tillen.

Minpunten
  • Door de aandrijving op elektriciteit ben je gebonden aan een stopcontact.

Veelgestelde vragen over de Eurom Gardencleaner 3001.

De Eurom Gardencleaner 3001. weegt 2,8 kg.

De Eurom Gardencleaner 3001. heeft een vermogen van 3000 W.

Bekijk nog meer handgereedschap