1. Einhell
  2. Einhell HEROCCO Solo (zonder accu).

Einhell HEROCCO Solo (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Einhell HEROCCO Solo (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Einhell 4513900  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Einhell HEROCCO Solo (zonder accu).

Gewicht

2,1 kg

Vermogen

Omschrijving van de Einhell HEROCCO Solo (zonder accu).

De Einhell HEROCCO Solo (zonder accu) is de perfecte oplossing als je zware klussen zoals betonboren of wat breekwerk wilt uitvoeren. De 18 volt combihamer heeft een boorkop met SDS-Plus aansluiting, waardoor je snel kunt wisselen tussen verschillende boortjes. Dankzij de handmatige toerentalregeling voer je deze klussen secuur en gecontroleerd uit. Boren in steen tot 20 millimeter, in hout tot 30 millimeter en in beton tot 16 millimeter? Het kan allemaal met de Einhell HEROCCO Solo. De combihamer is ontwikkeld als onderdeel van het Power X-Change accuplatform. Ben je al in het bezit van een 18 volt accu uit deze lijn, dan kun je meteen aan de slag. Ook bij weinig licht is dat geen probleem, want de HEROCCO Solo is voorzien van led verlichting. Kortom, met de Einhell HEROCCO Solo ben je klaar om zware klussen met precisie aan te pakken. Vergeet niet om apart een Power X-Change accu aan te schaffen.

Pluspunten
  • De accubedrijfkeuze geeft je alle bewegingsvrijheid

    .

    Naast boren, voer je met de machine ook licht beitelwerk uit, zoals het afbreken van een stenen muurtje of het afbikken van tegels. Met een gewicht van slechts 2,1 kilogram is de boorhamer/combihamer goed onder controle te houden.

Minpunten
  • Met een boordiameter tot maximaal 20 millimeter in beton, is hij geschikt voor het maken van kleine boorgaten.

Veelgestelde vragen over de Einhell HEROCCO Solo (zonder accu).

De Einhell HEROCCO Solo (zonder accu). weegt 2,1 kg.

De Einhell HEROCCO Solo (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap