1. Dremel
  2. Dremel 3000 JU.

Dremel 3000 JU.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Dremel 3000 JU. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Dremel F0133000JU  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Dremel 3000 JU.

Gewicht

0,6 kg

Vermogen

130 W

Omschrijving van de Dremel 3000 JU.

Dit allround multigereedschap is bovendien uitgerust met een krachtige 130 watt motor die ervoor zorgt dat je al je klussen efficiënt en snel kunt afhandelen. Deze krachtige motor zorgt er ook voor dat je met de Dremel 3000 JU zelfs de meest hardnekkige materialen kunt bewerken. Deze multitool is ideaal voor de beginnende gebruiker en voor de meer ervaren klusser. De Dremel 3000 JU heeft bovendien een variabele snelheidsregeling waarmee je de snelheid kunt aanpassen op het materiaal en het gereedschap dat je gebruikt. Hierdoor kun je nauwkeurig werken en vermijd je ongewenste schade. Bovendien heeft de 3000 een 10-staps snelheidsregeling, waardoor je de beste prestaties kunt leveren bij verschillende toepassingen. Het is dus een perfecte multitool voor zowel de beginnende als de meer ervaren gebruiker. De Dremel 3000 JU is het perfecte allround multigereedschap voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en krachtig gereedschap. Met de variabele snelheidsregeling kun je nauwkeurig werken en de EZ-draaineuskap maakt het makkelijk om accessoires te verwisselen. Dankzij de krachtige motor kun je alle materialen bewerken, waardoor de Dremel 3000 JU een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een multitool.

Pluspunten
  • De multitool is geschikt voor fijnere detailwerkzaamheden dankzij de roterende beweging. Opzetstukken wissel je zonder extra gereedschap. Met een gewicht van slechts 0,6 kilogram is de multitool langdurig comfortabel te gebruiken. De multitool is geschikt voor fijnere detailwerkzaamheden dankzij de roterende beweging. Opzetstukken wissel je zonder extra gereedschap. Met een gewicht van slechts 0,6 kilogram is de multitool langdurig comfortabel te gebruiken.

Minpunten
  • Er worden slechts 5 accessoires meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Dremel 3000 JU.

De Dremel 3000 JU. weegt 0,6 kg.

De Dremel 3000 JU. heeft een vermogen van 130 W.

Bekijk nog meer handgereedschap