1. Karcher
  2. Karcher K4 Power Control Car & Home.

Karcher K4 Power Control Car & Home.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K4 Power Control Car & Home. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 1.324-041.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K4 Power Control Car & Home.

Gewicht

11,4 kg

Vermogen

1800 W

Omschrijving van de Karcher K4 Power Control Car & Home.

De Kärcher K4 Power Control Car & Home is een uiterst innovatief apparaat dat voorzien is van de nieuwste technologie. Het apparaat is voorzien van een nieuwe hogedrukslang van 8 meter lang en biedt ondersteuning via de meegeleverde app. Hierdoor wordt het makkelijker dan ooit om je auto of motor schoon te maken. Daarnaast worden er ook een aantal accessoires meegeleverd, waaronder een vuilfrees, terrasreiniger, wasborstel en flessen reinigingsmiddel. Met de Kärcher K4 Power Control Car & Home is het ook mogelijk om op een efficiënte en krachtige manier andere oppervlakken te reinigen. Dankzij de verschillende accessoires is het mogelijk om het meest geschikte drukniveau te selecteren voor elke klus. Zo kun je de terrasreiniger gebruiken om een grote oppervlakte schoon te maken, terwijl de vuilfrees geschikt is om grove verontreiniging te verwijderen. Daarnaast biedt de wasborstel je de mogelijkheid om je auto, fiets of motor krasvrij schoon te maken.

Pluspunten
  • Je kunt diverse reinigingsklussen uitvoeren met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel, waterfilter en spuitlans. De regelbare waterdruk stelt je in staat om de waterdruk op maat aan te passen voor de desbetreffende reinigingsklus. Met de 8 meter lange hogedrukslang kun je ook de uiteindes van de tuin bereiken.

Minpunten
  • Je krijgt geen riool- of tuinslang bij je aankoop.

Veelgestelde vragen over de Karcher K4 Power Control Car & Home.

De Karcher K4 Power Control Car & Home. weegt 11,4 kg.

De Karcher K4 Power Control Car & Home. heeft een vermogen van 1800 W.

Bekijk nog meer handgereedschap