1. DeWalt
 2. DeWalt DWS774-QS.

DeWalt DWS774-QS.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DWS774-QS. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DWS774-QS  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DWS774-QS.

Gewicht

14 kg

Vermogen

1400 W

Omschrijving van de DeWalt DWS774-QS.

De DeWalt DWS774-QS is de ideale oplossing voor het zagen van panelen, planken of kozijnen op maat. Met het schaduwlijnsysteem krijg je het 216 millimeter grote zaagblad perfect langs de geplande lijn. De kop is tot 48 graden te kantelen, waardoor je ook in verstek kunt zagen en je kunt zagen in een schuine hoek tot 48 millimeter diep. De kop is te vergrendelen, zodat je de zaagmachine veilig kunt vervoeren en kleine werkstukken kunt verzaagt. Daarnaast heeft de DWS774-QS interne geleiderails voor nog preciezere zaagresultaten en is de zaagmachine met zijn 1.400 watt vermogen en geringe gewicht makkelijk mee te nemen naar een andere klus.

Pluspunten
 • De schaduwlijnschakeling zorgt voor een duidelijke weergave van de zaagsnede, waar u het zaagblad eenvoudig langs kunt sturen

  .

  Het lage gewicht en compacte formaat maken de afkortzaaggemakkelijk te vervoeren

  .

  Je werkt zo stofvrij mogelijk met de stofafzuiging.

Minpunten
 • Tafelverbreding is niet mogelijk, wat moeilijker werkt bij grote materialen.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DWS774-QS.

De DeWalt DWS774-QS. weegt 14 kg.

De DeWalt DWS774-QS. heeft een vermogen van 1400 W.

Bekijk nog meer handgereedschap