1. BLACK DECKER
  2. BLACK+DECKER BEHS03K-QS.

BLACK+DECKER BEHS03K-QS.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER BEHS03K-QS. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de BLACK+DECKER BEHS03K-QS  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties BLACK+DECKER BEHS03K-QS.

Gewicht

4,9 kg

Vermogen

1250 W

Omschrijving van de BLACK+DECKER BEHS03K-QS.

De BLACK+DECKER BEHS03K-QS is de ideale combihamer voor al het zware boor- en sloopwerk. Met een vermogen van 1250 watt en een slagkracht van 3,7 joule kun je gemakkelijk grote gaten boren in beton en muren afbreken. Hoewel boorwerk steeds vermoeiender kan worden, maakt de Vibratie Demping Technologie het werken met deze combihamer voor doe-het-zelvers een stuk aangenamer. Boormachines met een SDS-Plus boorkop voorkomen dat de boor los schiet. Daarnaast wordt er een zijhandgreep meegeleverd die je kunt aanpassen aan de hoek van je werkzaamheden. Als je de handgreep niet nodig hebt, kun je deze er ook gewoon afhalen. De combihamer wordt geleverd inclusief een koffer. Kortom, de BLACK+DECKER BEHS03K-QS is de perfecte oplossing voor al je boor- en sloopwerk.

Pluspunten
  • Naast het boren, kun je met de machine ook lichte beitelwerkzaamheden uitvoeren, zoals het afbreken van een stenen muur of het afbikken van tegels. Je kunt gaten van maximaal 32 millimeter groot boren in beton, wat voldoende is voor bijna alle klussen in en om het huis. Met behulp van de handige koffer kun je de combihamer altijd netjes opbergen.

Minpunten
  • Er worden geen boor en/of beitel meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BEHS03K-QS.

De BLACK+DECKER BEHS03K-QS. weegt 4,9 kg.

De BLACK+DECKER BEHS03K-QS. heeft een vermogen van 1250 W.

Bekijk nog meer handgereedschap