1. Nilfisk
 2. Nilfisk Excellent 160 PAD.

Nilfisk Excellent 160 PAD.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Nilfisk Excellent 160 PAD. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Nilfisk 128500727  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Nilfisk Excellent 160 PAD.

Gewicht

20 kg

Vermogen

2100 W

Omschrijving van de Nilfisk Excellent 160 PAD.

Met de Nilfisk Excellent 160 PAD heb je alles wat je nodig hebt om je auto, tractor, tuinmuren en terras grondig schoon te maken. De set bestaat uit een hogedrukreiniger, een terrasreiniger, een wasborstel en een rioolslang van 8 meter. De hogedrukreiniger heeft een werkdruk van 160 bar en een doorvoercapaciteit van 450 liter per uur. Je kunt de werkdruk aanpassen aan de schoonmaakklus, zodat je de lak van je auto niet beschadigt. Ook krijg je een schuimsproeier met een vuilfrees, een waterfilter en 3-in-1 spuitlans meegeleverd. De wielen en het handvat zorgen ervoor dat je de hogedrukreiniger gemakkelijk verplaatst. Na gebruik rol je de slang strak op in de haspel. Let op: je hebt voor deze hogedrukreiniger een tuinslang nodig met een diameter van 13mm (1/2") en een lengte vanaf 3 meter.

Pluspunten
 • Met deze set krijg je een 3-in-1 spuitlans, schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter, terrasreiniger, wasborstel en rioolslang meegeleverd

  .

  Dankzij de haspel rol je de hogedrukslang eenvoudig en strak op

  .

  Met een hoge werkdruk van 160 bar is deze hogedrukreiniger geschikt voor grote schoonmaakklussen.

Minpunten
 • De benodigde tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk Excellent 160 PAD.

De Nilfisk Excellent 160 PAD. weegt 20 kg.

De Nilfisk Excellent 160 PAD. heeft een vermogen van 2100 W.

Bekijk nog meer handgereedschap