1. Nilfisk
  2. Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Nilfisk 128471274  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home.

Gewicht

9,2 kg

Vermogen

1800 W

Omschrijving van de Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home.

De Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home heeft een unieke eigenschap: de werkdruk is aanpasbaar op het spuitpistool. Met de hogedrukreiniger van 140 bar kun je lichte reinigingswerkzaamheden rondom het huis uitvoeren, zoals het schoonmaken van de fiets, het terras of de schutting. Bovendien is er een speciale terrasreiniger bijgeleverd waarmee je gemakkelijk en zonder gespat grotere oppervlakken kunt reinigen. Hardnekkig vuil? Geen probleem! Maak gebruik van de vuilfrees of voeg wat extra reinigingsmiddel toe, dat is niet meegeleverd. Alle kleinere accessoires kun je veilig opbergen in de speciale ruimte. Let wel: voor deze hogedrukreiniger heb je een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 6 meter. Deze tuinslang wordt niet meegeleverd. Met de Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home kom je gemakkelijk van al je reinigingsklussen af! Je kunt de werkdruk aanpassen naar je eigen behoeften en met de compacte terrasreiniger maak je zelfs de grotere oppervlakken snel en zonder gespat schoon. Daarnaast kun je met de vuilfrees of reinigingsmiddel hardnekkig vuil aanpakken. Kortom, een handige hogedrukreiniger voor thuis!

Pluspunten
  • Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor. Het automatische start/stop systeem voorkomt belasting van de motor die niet nodig is. De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus afstelt. De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk op de reinigingsklus aanpast. Je klaart diverse reinigingsklussen met de meegeleverde compacte terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel en waterfilter. Met de meegeleverde compacte terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel en waterfilter klaar je diverse reinigingsklussen.

Minpunten
  • Je krijgt geen riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home.

De Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home. weegt 9,2 kg.

De Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home. heeft een vermogen van 1800 W.

Bekijk nog meer handgereedschap