1. Makita
  2. Makita DDF485RFJ.

Makita DDF485RFJ.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DDF485RFJ. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DDF485RFJ  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DDF485RFJ.

Gewicht

1,5 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DDF485RFJ.

De Makita DDF485RFJ is een krachtige, handige boormachine die je helpt om schroef- en boorklussen efficiënt en nauwkeurig uit te voeren. Met de 2 meegeleverde 18 volt accu's heb je altijd een opgeladen accu bij de hand, zodat je niet onderbroken wordt. De koolborstelloze motor zorgt ervoor dat het maximale toerental van 1900 toeren per minuut onder zware belasting constant blijft. Zo kan je met de 21 koppelinstellingen en 2 mechanische versnellingen ook harde houtsoorten gecontroleerd bewerken. Met de automatische asblokkering verander je eenvoudig van boor en bits, zodat je geen tijd verliest tussen het uitvoeren van je klussen. Daarnaast is de Makita DDF485RFJ voorzien van een comfortabele handgreep, een LED-lampje voor het verlichten van de werkplek en een vergrendelknop voor een comfortabele bediening.

Pluspunten
  • Met een boorkapaciteit van maximaal 38 millimeter in hout is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten. Je kunt de meegeleverde Makita LXT-accu's ook gebruiken op andere elektrische 18 volt gereedschappen van hetzelfde merk met hetzelfde accuplatform. De Mbox nummer 2 opbergkoffer is stevig te klikken op andere koffers uit datzelfde opbergsysteem, waardoor het eenvoudig is mee te nemen.

Minpunten
  • Er worden geen boortjes meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DDF485RFJ.

De Makita DDF485RFJ. weegt 1,5 kg.

De Makita DDF485RFJ. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap