1. Karcher
  2. Karcher K7 Premium Smart Control Home.

Karcher K7 Premium Smart Control Home.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K7 Premium Smart Control Home. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 1.317-233.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K7 Premium Smart Control Home.

Gewicht

17,6 kg

Vermogen

3000 W

Omschrijving van de Karcher K7 Premium Smart Control Home.

Voor de fanatieke schoonmakers die op zoek zijn naar het allersterkste gereedschap, is er de Kärcher K7 Premium Smart Control Home. Deze professionele hogedrukreiniger heeft een werkdruk van 180 bar, waardoor hardnekkig vuil geen schijn van kans meer maakt. Dit model is een opvolger van de Kärcher K7 Premium Full Control Plus Home, die grondig is verbeterd en voorzien van een slimmere look. Hiermee krijg je dankzij de Kärcher app gerichte schoonmaaktips. Met deze hogedrukreiniger heb je de volledige controle: je bepaalt namelijk zelf de kracht van de straal door simpelweg aan de lans te draaien. Daarnaast wordt hij geleverd met een terrasreiniger voor het spatvrij reinigen van grote oppervlakken. Bovendien is de slang 10 meter lang en voorzien van een haspel, zodat deze niet in de knoop raakt. Kortom, met de Kärcher K7 Premium Smart Control Home ben je klaar voor elke schoonmaakklus!

Pluspunten
  • Je klaart verschillende reinigingsklussen met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter en spuitlans. De hogedrukreiniger heeft een haspel voor het knikvrij en snel oprollen van de slang. Het automatische start/stop-systeem voorkomt overmatige belasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen wasborstel, riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Karcher K7 Premium Smart Control Home.

De Karcher K7 Premium Smart Control Home. weegt 17,6 kg.

De Karcher K7 Premium Smart Control Home. heeft een vermogen van 3000 W.

Bekijk nog meer handgereedschap