1. Nilfisk
 2. Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Nilfisk 128471275  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD.

Gewicht

9,2 kg

Vermogen

1800 W

Omschrijving van de Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD.

Met de Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD heb je de perfecte controle over je werkdruk. Deze 140 bar hogedrukreiniger biedt een breed scala aan reinigingsmogelijkheden, van het schoonspuiten van tuinmeubelen tot het schrobben van je terras of het reinigen van de afvoer. Dankzij de meegeleverde vuilfrees en de optie om reinigingsmiddel toe te voegen, is zelfs zware verontreiniging geen probleem. De Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD is uitgerust met alle gemakken voor een aangename werkervaring: zo is er een haspel waarop je de 8 meter lange hogedrukslang zonder knikken op kunt bergen en in combinatie met de wieltjes verplaats je het apparaat eenvoudig naar de plek waar je het nodig hebt. Let op: er wordt geen tuinslang meegeleverd bij de hogedrukreiniger. Je hebt een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 6 meter.

Pluspunten
 • Je volbrengt verschillende schoonmaakklussen met de meegeleverde terrasreiniger, vuilopruimer, wasborstel, rioolslang, waterfilter en spuitlans

  .

  Met de 8 meter lange hogedrukslang kun je ook de meest afgelegen gebieden van de tuin bereiken

  .

  De regelbare druk zorgt ervoor dat je de waterdruk aanpast aan de reinigingsklus.

Minpunten
 • Je krijgt geen tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD.

De Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD. weegt 9,2 kg.

De Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD. heeft een vermogen van 1800 W.

Bekijk nog meer handgereedschap