1. BLACK DECKER
 2. BLACK+DECKER BES700-QS.

BLACK+DECKER BES700-QS.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER BES700-QS. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de BLACK+DECKER BES700-QS  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties BLACK+DECKER BES700-QS.

Gewicht

12,1 kg

Vermogen

1600 W

Omschrijving van de BLACK+DECKER BES700-QS.

Met de BLACK+DECKER BES700-QS zaag je eenvoudig een breed scala aan houtsoorten voor je meubels, trapleuningen of laminaatvloeren. Deze afkortzaag heeft een vermogen van 1600 watt en is geschikt voor zaagsnedes tot 305 mm breed en 62 mm diep. Bovendien kan de kop 45 graden naar links worden gekanteld voor schuine snedes. Met de geïntegreerde ledverlichting en schaduwlijn heb je altijd goed zicht op de 216 mm zaagblad en wordt het zagen gemakkelijk gemaakt. Kalibreren is niet meer nodig met de lasergeleider, terwijl de stofzuiger ervoor zorgt dat de werkruimte schoon blijft. Heb je een bouwstofzuiger? Dan kun je deze ook aansluiten op de BES700-QS. Zaag je meubels, trapleuning of laminaatvloeren met de BLACK+DECKER BES700-QS. De afkortzaag heeft een vermogen van 1.600 watt en is geschikt voor zaagsnedes tot 305 mm breed en 62 mm diep. Met de geïntegreerde ledverlichting en schaduwlijn heb je altijd goed zicht op het 216 mm zaagblad. De kop kan 45 graden naar links worden gekanteld voor schuine snedes. Bovendien hoef je niet te kalibreren met de lasergeleider. De stofzak zorgt ervoor dat de werkruimte schoon blijft en als je een bouwstofzuiger hebt, kun je deze ook aansluiten. De BLACK+DECKER BES700-QS is een perfecte tool voor kleinere klusjes.

Pluspunten
 • Dankzij de trekfunctie is de afkortzaag geschikt voor het zagen van bredere balken en plaatmateriaal

  .

  De schaduwlijn is een handige hulp bij het maken van kaarsrechte zaagsneden

  .

  Ook het doorzagen van brede materialen is geen probleem dankzij de maximale zaagbreedte van 305 millimeter.

Minpunten
 • Het wordt geleverd zonder onderstel, wat het moeilijker maakt op de ideale hoogte te werken. De maximale zaagdiepte van 62 millimeter maakt dat het minder geschikt is voor het doorzagen van dikke planken of balken.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BES700-QS.

De BLACK+DECKER BES700-QS. weegt 12,1 kg.

De BLACK+DECKER BES700-QS. heeft een vermogen van 1600 W.

Bekijk nog meer handgereedschap