1. Makita
  2. Makita DUB362Z (zonder accu).

Makita DUB362Z (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DUB362Z (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DUB362Z  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DUB362Z (zonder accu).

Gewicht

3,5 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DUB362Z (zonder accu).

De Makita DUB362Z zonder accu's is een krachtige bladblazer die je op ieder terrein gebruikt. Deze bladblazer heeft een variabele blaassnelheid van 97.2 kilometer per uur tot maximaal 194 kilometer per uur. Hierdoor heeft de bladblazer voor iedere klus de juiste blaassnelheid. De bladruimer is voorzien van een verstelbare blaaspijp. De Makita DUB362Z werkt op twee 18 volt accu's die niet standaard worden meegeleverd. Met de duimtoetsen stel je de bladblazer eenvoudig in en uit. Je bent niet langer afhankelijk van verlengsnoeren, waardoor je moeiteloos zelfs die hoeken in je tuin blaast. De bladblazer is onderdeel van het Makita LXT 18 volt accuplatform. Je kunt, als je al een accu hebt van hetzelfde merk en uit hetzelfde accuplatform, deze ook gebruiken op dit accutuingereedschap.

Pluspunten
  • De bladblazer maakt deel uit van het Makita LXT 18V accuplatform

    .

    Heb je al een accu uit hetzelfde platform? Dan kun je die ook gebruiken op dit apparaat. Een bladblazer op accu maakt minder geluid dan een bladblazer op benzine. Je bent niet gebonden aan een stopcontact dankzij de aandrijving met accu.

Minpunten
  • Er wordt geen accu meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DUB362Z (zonder accu).

De Makita DUB362Z (zonder accu). weegt 3,5 kg.

De Makita DUB362Z (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap