1. Makita
  2. Makita DUB184RT.

Makita DUB184RT.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DUB184RT. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DUB184RT  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DUB184RT.

Gewicht

3 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DUB184RT.

De Makita DUB184RT is een zeer veelzijdige accu bladblazer die een uitstekende prestatie levert. De krachtige motor met variabele toerental zorgt ervoor dat je de blazer aanpast aan de vereisten van de klus. Omdat deze bladblazer slechts 3 kg weegt, is hij gemakkelijk te dragen en te manoeuvreren. Bovendien wordt het gebruik van de blazer vergemakkelijkt door de meegeleverde draagriem. Bovendien is de Makita DUB184RT onderdeel van het Makita LXT 18V accuplatform. Hierdoor kun je de meegeleverde accu ook gebruiken voor andere Makita 18 volt gereedschappen. Dit zorgt voor een duurzame en kostenbesparende oplossing voor al je tuinwerkzaamheden. Met de Makita DUB184RT heb je de ideale bladblazer voor al je tuinwerkzaamheden.

Pluspunten
  • Je kunt de meegeleverde Makita LXT 18V accu ook gebruiken op ander accu gereedschap met hetzelfde accuplatform. Dankzij het licht gewicht van 3 kilogram til je de bladblazer gemakkelijk op en neem je hem overal mee. Je bepaalt zelf met welke kracht je het tuinafval wegblaast.

Minpunten
  • De bladblazer is niet uitgerust met een extra handvat voor een goede grip.

Veelgestelde vragen over de Makita DUB184RT.

De Makita DUB184RT. weegt 3 kg.

De Makita DUB184RT. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap