1. Bosch
 2. Bosch UniversalDrill 18V-60.

Bosch UniversalDrill 18V-60.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch UniversalDrill 18V-60. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06039D7002  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch UniversalDrill 18V-60.

Gewicht

1,4 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch UniversalDrill 18V-60.

De Bosch UniversalDrill 18V-60 is een veelzijdig gereedschap dat voor bijna alle klussen geschikt is. De schroefboormachine heeft een krachtige motor met een maximale koppel van 60 Nm. Hiermee kun je zelfs de zwaarder klussen aan. De schroefboormachine is geschikt voor het boren en schroeven in hout, kunststof en metaal. Daarnaast heeft de machine een ingebouwde ledverlichting, waardoor je ook in slecht verlichte ruimtes kunt werken. Bosch levert deze UniversalDrill 18V-60 met twee 18 volt accu's en een oplader. Zo heb je direct een complete set in huis. De accu's kun je ook gebruiken voor ander gereedschap binnen het Bosch Power For All 18V accu platform. Hiermee heb je voor meerdere klussen een krachtig gereedschap. De Bosch UniversalDrill 18V-60 is dus een ideale oplossing voor al je boor- en schroefklussen.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit tot maximaal 35 millimeter hout, kun je hem gebruiken voor gemiddelde tot zware boorklussen

  .

  De schroefboormachine heeft een hoge maximale koppel van 60 Nm waardoor het geschikt is voor zware schroefklussen zoals het losdraaien van verroeste schroeven

  .

  Dankzij de geïntegreerde werklamp heb je ook op donkerder plekken goed zicht.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren

  .

  De boormachine heeft geen slagfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over de Bosch UniversalDrill 18V-60.

De Bosch UniversalDrill 18V-60. weegt 1,4 kg.

De Bosch UniversalDrill 18V-60. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap