1. DeWalt
 2. DeWalt DWS780-QS.

DeWalt DWS780-QS.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DWS780-QS. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DWS780-QS  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DWS780-QS.

Gewicht

24,8 kg

Vermogen

1675 W

Omschrijving van de DeWalt DWS780-QS.

Met de DeWalt DWS780-QS heb je een krachtige zaagmachine in huis. Het toerental is aanpasbaar, waardoor je de machine kunt gebruiken voor verschillende materialen. Gebruik de lineair gelagerde horizontale rails met bronzen geleiders voor precisie bij het verzagen van materiaal tot 345 millimeter breed. De hoge, dubbele aanslag met verschuifbare aanslagdelen zorgen voor extra stabiliteit bij het verwerken van grote werkstukken. De verstek- en afschuininstelling maken het makkelijk om snel van de ene instelling naar de andere te wisselen. Bovendien heb je met de materiaalklemmen de mogelijkheid om non-ferro metalen te zagen. Kortom, de DeWalt DWS780-QS stelt je in staat om vrijwel iedere zaagklus tot een goed einde te brengen.

Pluspunten
 • Het schaduwlijnsysteem zorgt voor een duidelijke weergave van de zaaglijn waarlangs het zaagblad eenvoudig gestuurd kan worden

  .

  Dankzij een zaagblad van 305 millimeter kunnen materiaal tot 345 millimeter breed en 110 millimeter diep gezaagd worden

  .

  De zaagkop is aan twee kanten kantelbaar om alle mogelijke versteksneden uit te voeren.

Minpunten
 • Tafelverbreding is niet mogelijk, wat meer moeite kost bij het werken met grote materialen.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DWS780-QS.

De DeWalt DWS780-QS. weegt 24,8 kg.

De DeWalt DWS780-QS. heeft een vermogen van 1675 W.

Bekijk nog meer handgereedschap