1. Makita
  2. Makita DHP485RFJ.

Makita DHP485RFJ.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DHP485RFJ. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DHP485RFJ  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DHP485RFJ.

Gewicht

1,8 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DHP485RFJ.

De Makita DHP485RFJ is de perfecte boormachine voor al je klussen. De boor is voorzien van een prima koppel van 50 Nm en biedt je de mogelijkheid om gaten te boren van maximaal 38 millimeter. Zo kun je met deze machine zelfs de zwaarste klussen aan. Deze krachtige boor is ook nog eens voorzien van een elektrische motorrem. Hierdoor stopt de boor direct als je de schakelaar loslaat. Verder is de boor voorzien van een variabele toerentalschakelaar, waarmee je het toerental van de boor precies kunt instellen. De Makita DHP485RFJ wordt geleverd met 2 accu's van het LXT accuplatform. Deze accu's kun je ook gebruiken bij ander Makita gereedschap. Met de Makita DHP485RFJ ben je dus voorbereid op iedere klus. Of je nu een doe-het-zelver bent of professional, met deze boormachine kun je je klus grondig en efficiënt uitvoeren.

Pluspunten
  • Met een maximale boorcapaciteit van 38 mm in hout, is hij ideaal voor het maken van grote boorgaten. De meegeleverde Makita LXT-accu kan ook op andere elektrische 18 volt gereedschappen van hetzelfde merk en met dezelfde accu-eenheid worden gebruikt. Dankzij de slagfunctie kun je niet alleen in hout, gips, voegwerk en metaal boren, maar ook in tegels en baksteen.

Minpunten
  • Er worden geen boorbits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DHP485RFJ.

De Makita DHP485RFJ. weegt 1,8 kg.

De Makita DHP485RFJ. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap