1. Makita
  2. Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita D-47145  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

Gewicht

1,5 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

De Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset is een waar krachtpakket. Deze schroefboormachine levert een krachtige prestatie en heeft een koolborstelloze motor voor een constante toerental van 1900 toeren per minuut. Het is daarnaast uitgerust met 21 koppelinstellingen en 2 mechanische versnellingen. Zo heb je de perfecte controle over het materiaal dat je aan het boren bent. Met deze set krijg je daarnaast een 71-delige bit- en borenset erbij. Hiermee kun je boren in hout, steen, metaal en verschillende maten bits gebruiken. Hiermee ben je altijd voorbereid op elke klus. De twee 18 volt accu's die je krijgt bij deze set geven je de mogelijkheid om altijd en overal opgeladen te blijven. Met deze krachtige set ben je klaar voor een breed scala aan klussen.

Pluspunten
  • Dankzij de 71-delige bit- en borenset kun je direct aan de slag met klussen. Met een boorcapaciteit van maximaal 38 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten. Met de meegeleverde Makita LXT accu's kun je ook ander elektrisch 18 volt gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform gebruiken.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee boren in tegels of baksteen.

Veelgestelde vragen over de Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

De Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset. weegt 1,5 kg.

De Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap