1. Einhell
  2. Einhell TH-RH 1600.

Einhell TH-RH 1600.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Einhell TH-RH 1600. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Einhell 4258478  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Einhell TH-RH 1600.

Gewicht

5,6 kg

Vermogen

1600 W

Omschrijving van de Einhell TH-RH 1600.

Met de Einhell TH-RH 1600 heb je een krachtig en betrouwbaar gereedschap in handen voor zowel boor- als breekwerkzaamheden. Deze combihamer met 1600 watt vermogen biedt je de mogelijkheid om in harde steensoorten en beton te boren. De dieptestop geeft je de mogelijkheid om de gewenste diepte van tevoren in te stellen, tot op de millimeter nauwkeurig. Dankzij het SDS-plus boorsysteem kun je verschillende beitels gebruiken om tegels of een wandje te verwijderen. De met rubber bekleedde zijhandgreep en het anti-trilsysteem zorgen ervoor dat je de machine stevig in de hand kunt houden, zodat je met veel precisie je werkzaamheden kunt uitvoeren. Met de Einhell TH-RH 1600 heb je een betrouwbare partner bij je thuiswerken.

Pluspunten
  • Naast het boren kun je met de machine ook licht beitelwerk uitvoeren, zoals het afbreken van een stenen muurtje of het afbikken van tegels. Je kunt gaten van maximaal 32 millimeter groot in beton boren, wat genoeg is voor vrijwel alle klussen in en om het huis. Dankzij de handige koffer kun je de combihamer altijd netjes opbergen.

Minpunten
  • Er worden geen boor- of beitels meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Einhell TH-RH 1600.

De Einhell TH-RH 1600. weegt 5,6 kg.

De Einhell TH-RH 1600. heeft een vermogen van 1600 W.

Bekijk nog meer handgereedschap