1. Makita
  2. Makita BHX2501V.

Makita BHX2501V.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita BHX2501V. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita BHX2501V  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita BHX2501V.

Gewicht

4,5 kg

Vermogen

810 - 1100 W

Omschrijving van de Makita BHX2501V.

Met de Makita BHX2501V ben je in staat om met gemak paden en perkjes in je tuin schoon te blazen. Dankzij de viertakt benzinemotor ben je vrij van kabels en snoeren. De platte blaasmond die meegeleverd wordt is ideaal om natte bladeren weg te blazen. Daarnaast is het ook mogelijk om bladeren op te zuigen en te versnipperen. Hiervoor gebruik je de zuig- en versnipperfunctie van de Makita. De opgezogen bladeren worden opgevangen in een speciaal daarvoor bestemde opvangzak. Deze kan je weggooien, maar je kan de bladeren ook gebruiken als compost voor de planten in je tuin. Met de Makita BHX2501V heb je een multifunctionele bladblazer in handen waarmee je gemakkelijk je tuin onderhoud.

Pluspunten
  • Dankzij de zuig- en versnipperfunctie zuigt de bladblazer de bladeren op en versnippert hij ze in de opvangzak. De bladblazer is niet vastgemaakt aan verlengsnoeren, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt. Met de bijgeleverde platte blaasmond kun je gemakkelijk natte balderen verwijderen.

Minpunten
  • De bladblazer is vanwege zijn gewicht van 4,5 kilo aan de zware kant, waardoor het niet gemakkelijk is om hem op te tillen.

Veelgestelde vragen over de Makita BHX2501V.

De Makita BHX2501V. weegt 4,5 kg.

De Makita BHX2501V. heeft een vermogen van 810 - 1100 W.

Bekijk nog meer handgereedschap