1. Overig
 2. Airpress H 215/6.

Airpress H 215/6.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Airpress H 215/6. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Airpress 36943  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Airpress H 215/6.

Gewicht

10 kg

Vermogen

1100 W

Omschrijving van de Airpress H 215/6.

De Airpress H 215/6 is een krachtige en compacte compressor met een 6 liter ketel die een netto luchtopbrengst van 130 liter per minuut levert. Aan de achterkant bevindt zich een drukregelaar waarmee je de druk instelt op de gewenste waarde, waardoor je altijd een constante luchtdruk hebt. Daarnaast is er een drukschakelaar, waarmee de compressor automatisch uitschakelt als de instelwaarde wordt overschreden. Ook is de Airpress H 215/6 uitgerust met een afvoerslang die je aansluit op een afvoerpunt, waardoor je overtollig condenswater afvoert. Daarnaast is er een 1/4 inch aansluiting voor het aansluiten van pneumatisch gereedschap, zoals een boormachine, een tacker of een slagmoersleutel. De rubberen voeten zorgen voor extra stabiliteit en de lichte constructie maakt het mogelijk om de compressor gemakkelijk te verplaatsen. Kortom, de Airpress H 215/6 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een multifunctionele en krachtige compressor.

Pluspunten
 • Je gebruikt de compressor niet alleen voor lichte blaaswerkzaamheden, maar ook in combinatie met zwaarder pneumatisch gereedschap

  .

  De compressor vereist weinig onderhoud omdat hij olievrij is

  .

  Je neemt de compressor gemakkelijk mee door de kleine afmetingen en het handvat.

Minpunten
 • De compressor is niet krachtig genoeg voor zwaar werk.

Veelgestelde vragen over de Airpress H 215/6.

De Airpress H 215/6. weegt 10 kg.

De Airpress H 215/6. heeft een vermogen van 1100 W.

Bekijk nog meer handgereedschap