1. Makita
  2. Makita DUB363ZV (zonder accu).

Makita DUB363ZV (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DUB363ZV (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DUB363ZV  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DUB363ZV (zonder accu).

Gewicht

4,8 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DUB363ZV (zonder accu).

Met de Makita DUB363ZV (zonder accu) kunt u zonder al teveel lawaai bladeren verzamelen. Compact en licht in gewicht, er is geen kracht nodig om deze bladblazer te gebruiken. De bladblazer heeft een blaassnelheid van 194,4 km per uur en een zuig- en versnipperfunctie waarmee bladeren opgezogen en opgevangen kunnen worden in de opvangzak. Deze functies zorgen ervoor dat het bladmateriaal gemakkelijk verzameld kan worden. Het toerental is regelbaar en stem je af op het materiaal dat je wilt verzamelen. Met de draagriem kun je het gewicht van de bladblazer op je schouders of rug dragen. Dit maakt het makkelijk om de Makita DUB363ZV overal te gebruiken. De Makita DUB363ZV is onderdeel van het Makita LXT 18 volt accuplatform. Indien je al een accu hebt van dit merk en uit hetzelfde accuplatform, kun je deze ook gebruiken op dit accutuingereedschap. Door de stille werking en het gemak van het verzamelen van bladmateriaal, is de Makita DUB363ZV een perfect hulpmiddel voor het opruimen in de tuin.

Pluspunten
  • De bladblazer maakt deel uit van het Makita LXT 18V accuplatform

    .

    Heb je al een accu uit hetzelfde platform? Dan kun je die ook gebruiken met dit apparaat. Je bent niet meer bekneld met verlengsnoeren, waardoor je veel vrijheid hebt. Met de zuig- en versnipperfunctie de bladblazer opzuigt en de bladeren versnippert in de opvangzak.

Minpunten
  • De bladblazer is vanwege het gewicht van 4,8 kilo aan de zware kant, waardoor het niet gemakkelijk is om de blazer op te tillen.

Veelgestelde vragen over de Makita DUB363ZV (zonder accu).

De Makita DUB363ZV (zonder accu). weegt 4,8 kg.

De Makita DUB363ZV (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap