1. Karcher
 2. Karcher K7 Power Control Car & Home.

Karcher K7 Power Control Car & Home.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Karcher K7 Power Control Car & Home. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Karcher 2.644-015.0  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Karcher K7 Power Control Car & Home.

Gewicht

17,9 kg

Vermogen

3000 W

Omschrijving van de Karcher K7 Power Control Car & Home.

De Kärcher K7 Power Control Car & Home is een complete set die je alles biedt wat je nodig hebt voor het schoonmaken van je huis en tuin. Met de hogedrukreiniger maak je gemakkelijk zwaar verontreinigde oppervlakken schoon. Je krijgt ook een terrasreiniger, wasborstel, vuilfrees, waterfilter, spuitlans en wasmiddelen meegeleverd. Met de maximale werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur kan zelfs het zwaarst vervuilde vuil geen kans maken. Met de regelbare werkdruk pas je de druk aan op jouw klus en voorkom je beschadiging van je auto of tuinmeubelen. De wasborstel zorgt ervoor dat je controleert kunt schoonmaken, terwijl de terrasreiniger grote oppervlakken gemakkelijk reinigt. De Kärcher K7 Power Control Car & Home is een uitstekende oplossing voor al je schoonmaakklussen.

Pluspunten
 • Je kunt diverse reinigingsklussen uitvoeren met de meegeleverde terrasreiniger, wasborstel, vuilfrees, waterfilter en spuitlans

  .

  Door de bediening op de spuitlans kun je eenvoudig de waterdruk aanpassen voor de reinigingsklus

  .

  Met een maximale werkdruk van 180 bar heb je voldoende kracht om hardnekkig vuil weg te spuiten.

Minpunten
 • Je krijgt geen riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Karcher K7 Power Control Car & Home.

De Karcher K7 Power Control Car & Home. weegt 17,9 kg.

De Karcher K7 Power Control Car & Home. heeft een vermogen van 3000 W.

Bekijk nog meer handgereedschap