1. DeWalt
  2. DeWalt DCC018N-XJ (zonder accu).

DeWalt DCC018N-XJ (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCC018N-XJ (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCC018N-XJ  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DCC018N-XJ (zonder accu).

Gewicht

2,3 kg

Vermogen

Omschrijving van de DeWalt DCC018N-XJ (zonder accu).

Met de DeWalt DCC018N-XJ (zonder accu) heb je altijd een lichtbron bij je als je in het donker je banden wilt oppompen. Met zijn led werklicht heb je een helder licht dat je precies laat zien wat je aan het doen bent. Dankzij het compacte formaat en de werking op accu (niet meegeleverd) kun je deze compressor gemakkelijk meenemen onderweg. Met de 12V autolader heb je altijd de juiste stroom bij je als je onderweg de banden op moet pompen. Met de DCC018N-XJ (zonder accu) kun je ook een luchtbed leegpompen. Daarnaast is het ook handig om de bandenspanning te checken. Bij dit model is geen accu meegeleverd, maar als je thuis al een 18V accu van het XR accuplatform van DeWalt hebt, kun je die ook gebruiken. Zo heb je met dit handige product altijd de juiste lucht in je banden voor de juiste rit!

Pluspunten
  • De compressor is geschikt voor lichte taken zoals oppompen en schoonblazen. Dankzij de 12 volt-aansluiting kun je de compressor eenvoudig aansluiten in de auto. Door de kleine omvang is de compressor gemakkelijk mee te nemen.

Minpunten
  • De compressor is vanwege het ontbreken van een ketel niet geschikt voor zware taken.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCC018N-XJ (zonder accu).

De DeWalt DCC018N-XJ (zonder accu). weegt 2,3 kg.

De DeWalt DCC018N-XJ (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap