1. BLACK DECKER
 2. BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW.

BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW.

Gewicht

1,3 kg

Vermogen

Omschrijving van de BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW.

Met de BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW heb je een complete set voor alle boor- en schroefklussen voor je woning. Deze 18 volt accuklopboormachine heeft een boordiameter van 25 mm in hout, 10 mm in metaal en steen. Er zijn twee 18 volt accu's van 1,5 Ah bijgeleverd, zodat je altijd doorklust wanneer één leeg is. De accu's kunnen worden gewisseld met andere elektrisch gereedschap met hetzelfde accuplatform. De boormachine is voorzien van een werklamp die je bij licht in donkere werkomgevingen. De boormachine wordt geleverd met 80 accessoires in een flightcase en daarmee ben je direct voorzien van voldoende accessoires om je klus te beginnen.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit van 25 millimeter in hout kun je verschillende boorklussen uitvoeren

  .

  Dankzij de klopfunctie kun je boren in hout, gips, metselwerk, metaal, tegels en baksteen

  .

  Met de meegeleverde B+D 18 volt accu kun je ook ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accuplatform gebruiken.

Minpunten
 • Bij intensief klussen raakt de accu van 1,5 Ah relatief snel leeggeslagen.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW.

De BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW. weegt 1,3 kg.

De BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap