1. BLACK DECKER
 2. BLACK+DECKER BCD001BAST-QW.

BLACK+DECKER BCD001BAST-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER BCD001BAST-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de BLACK+DECKER BCD001BAST-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties BLACK+DECKER BCD001BAST-QW.

Gewicht

3,84 kg

Vermogen

Omschrijving van de BLACK+DECKER BCD001BAST-QW.

Ga direct aan de slag met de BLACK+DECKER BCD001BAST-QW. Deze schroefboormachine wordt geleverd met een 160-delige accessoireset, waarmee je verschillende bits, boren, schroeven en pluggen kunt gebruiken. Je kunt hiermee bijvoorbeeld gordijnrails installeren, verlichting aanbrengen of een kast in elkaar schroeven. In hout kun je gaten maken tot 25 millimeter en in metaal tot 10 millimeter. Met de variabele snelheid en 10 koppelstanden heb je volledige controle over de boor en schroefprocessen. Daarnaast kun je de twee meegeleverde 18 volt 1,5 Ah accu's ook gebruiken op andere machines van het BLACK+DECKER 18V POWERCONNECT accu platform. Als je klaar bent met werken, berg je alle accessoires, de boormachine en de accu's netjes op in de Click & Connect koffer. Zo heb je alles bij elkaar op een compacte plek.

Pluspunten
 • Dankzij de 160-delige bit- en borenset kun je direct beginnen met klussen

  .

  Compleet met 2 accu's, zodat je altijd een volle accu bij de hand hebt om de klus af te maken

  .

  Je kunt de meegeleverde accu's ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap binnen het BLACK+DECKER 18V POWERCONNECT accu platform.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren

  .

  De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BCD001BAST-QW.

De BLACK+DECKER BCD001BAST-QW. weegt 3,84 kg.

De BLACK+DECKER BCD001BAST-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap