1. PowerPlus
  2. Powerplus POWX00820.

Powerplus POWX00820.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Powerplus POWX00820. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de PowerPlus POWX00820  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Powerplus POWX00820.

Gewicht

2,4 kg

Vermogen

Omschrijving van de Powerplus POWX00820.

De Powerplus POWX00820 is ideaal voor beginnende klussers die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke en handzame accuboormachine, die tevens wordt geleverd met een handige set accessoires. De 20 volt accuboormachine is gemakkelijk te bedienen, waardoor je klussen in en om het huis efficiënt en veilig kunt uitvoeren. De twee versnellingen en 19 koppelstanden zorgen ervoor dat je in elk materiaal op de beste manier kunt schroeven of boren. De snelstop-functie zorgt er daarnaast voor dat de boormachine niet vast komt te zitten, waardoor je een pijnlijke terugslag kunt voorkomen. De POWX00820 wordt geleverd met een uitgebreide set accessoires, waarmee je direct aan de slag kunt. De accessoires worden samen met de accuboormachine geleverd in een handige koffer.

Pluspunten
  • Je boort en schroeft met de boormachine in hout, gips, metselwerk en metaal. Je boort gaten van maximaal 25 millimeter groot in hout, wat voldoende is voor bijna alle klussen binnen en rondom het huis. Dankzij de geïntegreerde werklamp heb je ook op minder verlichte locaties een goed zicht op je schroef- en boorwerk.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of bakstenen boren.

Veelgestelde vragen over de Powerplus POWX00820.

De Powerplus POWX00820. weegt 2,4 kg.

De Powerplus POWX00820. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap