1. Overig
 2. ABAC XPN O15.

ABAC XPN O15.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de ABAC XPN O15. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Abac 1129740357  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties ABAC XPN O15.

Gewicht

8,5 kg

Vermogen

1100 W

Omschrijving van de ABAC XPN O15.

De ABAC XPN O15 is een handige compressor die je ruimte bespaart door aan de muur te bevestigen. Bovendien heb je met de compressor een slang tot 10 meter lengte waarmee je je fiets makkelijk kunt opblazen. Wanneer je klaar bent met opblazen en schoonblazen, rol je de slang eenvoudig weer op. Met een geluidsniveau van 68 decibel hoef je je geen zorgen te maken over je gehoor. De Hosereel draait 2.450 toeren per minuut en heeft een netto luchtopbrengst van 112 liter per minuut. De ABAC XPN O15 is ideaal voor gebruik in je garage of fietsenzaak. Met de ABAC XPN O15 kun je op eenvoudige en veilige wijze je fiets opblazen. De compressor is veilig in gebruik, omdat hij een automatische ontluchtingsregeling heeft. Verder heeft hij een ingebouwd filter en een automatisch sluitsysteem dat voorkomt dat er stof of vuil in de slang terecht komt. Bovendien is de compressor licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk verplaatst. De compressor heeft een krachtige motor met een vermogen van 1,6 kW, zodat je zelfs zwaardere taken kunt uitvoeren.

Pluspunten
 • Met de ABAC Airtube-app krijg je meer informatie over je compressor, zoals onderhoudsvideo's of technische documentatie

  .

  De compressor is geschikt voor lichte taken zoals het opblazen en afblazen

  .

  Met een geluidsniveau van 68 decibel maakt de compressor relatief weinig geluid.

Minpunten
 • De compressor is door het ontbreken van een ketel niet geschikt voor zware taken.

Veelgestelde vragen over de ABAC XPN O15.

De ABAC XPN O15. weegt 8,5 kg.

De ABAC XPN O15. heeft een vermogen van 1100 W.

Bekijk nog meer handgereedschap