1. Metabo
 2. Metabo KS 216 M Lasercut.

Metabo KS 216 M Lasercut.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Metabo KS 216 M Lasercut. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Metabo 619216000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Metabo KS 216 M Lasercut.

Gewicht

9 kg

Vermogen

1350 W

Omschrijving van de Metabo KS 216 M Lasercut.

Met de Metabo KS 216M Lasercut kun je op een eenvoudige manier materiaal afkorten en lijsten, kleine balken, plinten, aluminium profielen en kunststof kanalen zagen. Deze afkortzaag is bijzonder geschikt voor de doe-het-zelver, maar ook voor de professionele gebruiker, aangezien hij licht van gewicht is en makkelijk te verplaatsen. Door de lasergeleider op netvoeding kun je altijd exacte zaaghoeken instellen en kaarsrecht zagen. Ook kun je met deze afkortzaag tot 47 graden in verstek zagen. De Metabo KS 216M Lasercut is een krachtpatser met een hoog vermogen. Hij is uitgerust met een krachtige motor met een vermogen van 1.500 Watt, waardoor hij een maximaal zaagvermogen van 220 mm heeft. Daarbij heeft deze afkortzaag een slaglengte van 810mm, waardoor je grotere stukken materiaal kunt zagen. Ook is deze afkortzaag voorzien van een constante toerentalregeling, waardoor je altijd een constante snelheid hebt en voorkom je dat het materiaal beschadigd wordt. Bovendien heeft deze afkortzaag een instelbare kabelgoot, waardoor je de afkortzaag gemakkelijk kunt verplaatsen en vasthouden.

Pluspunten
 • 1

  .

  De lasergeleider is een handige hulp bij het maken van kaarsrechte zaagsneden

  .

  De lasergeleider is een handige hulp bij het maken van kaarsrechte zaagsneden. 2

  .

  Je werkt zo stofvrij mogelijk met de stofafzuiging. Je werkt zo stofvrij mogelijk met de stofafzuiging. 3

  .

  Het lichte gewicht en compacte formaat maken de afkortzaag gemakkelijk te vervoeren. Het licht gewicht en compacte formaat maken de afkortzaag gemakkelijk te vervoeren.

Minpunten
 • De afkortzaag heeft geen trekfunctie om bredere werkstukken te zagen.

Veelgestelde vragen over de Metabo KS 216 M Lasercut.

De Metabo KS 216 M Lasercut. weegt 9 kg.

De Metabo KS 216 M Lasercut. heeft een vermogen van 1350 W.

Bekijk nog meer handgereedschap