1. Nilfisk
 2. Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra.

Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Nilfisk 128471219  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra.

Gewicht

7,1 kg

Vermogen

1500 W

Omschrijving van de Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra.

De Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra is de perfecte oplossing voor al je reinigingswerkzaamheden rondom je huis. Met de wasborstel + autosproeier heb je een glanzende auto in no-time. Om jouw terras weer schoon te maken, komt de terrasreiniger van pas. Met de 8 meter lange rioolslang reinig je eenvoudig dakgoten en ontstop je riool. Daarnaast heb je ook nog de meegeleverde vuilfrees om verontreinigende materialen aan te pakken. Wil je reinigingsmiddelen gebruiken? Ook dat is geen probleem, de hogedrukreiniger is namelijk voorzien van een toevoer voor reinigingsmiddelen. De 6 meter lange hogedrukslang rol je gemakkelijk op met de haspel, zonder knikken. Let op: er wordt geen tuinslang meegeleverd met de hogedrukreiniger. Hiervoor heb je een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 5 meter. Met de Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra kom je altijd goed voor de dag!

Pluspunten
 • Je klaart verschillende reinigingsklussen met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel, rioolslang, waterfilter en spuitlans

  .

  De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk afstelt aan de reinigingsklus

  .

  De hoogdrukreiniger heeft een haspel voor het knikvrij en snel oprollen van de slang.

Minpunten
 • Je krijgt geen tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra.

De Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra. weegt 7,1 kg.

De Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra. heeft een vermogen van 1500 W.

Bekijk nog meer handgereedschap