1. BLACK DECKER
 2. BLACK+DECKER BES710-QS.

BLACK+DECKER BES710-QS.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER BES710-QS. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de BLACK+DECKER BES710-QS  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties BLACK+DECKER BES710-QS.

Gewicht

14,9 kg

Vermogen

2100 W

Omschrijving van de BLACK+DECKER BES710-QS.

De BLACK+DECKER BES710-QS afkortzaag is een must-have voor iedere klusser! Met de krachtige 2.100 watt motor en een zaagblad van 254 millimeter kun je eenvoudig een diepte van 92 millimeter bereiken in allerlei houtsoorten. Of je nu brede balken of planken wilt zagen, de trekfunctie van deze afkortzaag maakt het mogelijk. Je kunt maximaal 92 x 305 millimeter zagen of 40 x 204 millimeter als je in verstek zaagt. Maar het zagen is nog niet alles! Door de schaduwlijn heb je een perfecte controle over de zaagsnede. De afkortzaag is makkelijk in te stellen op de juiste hoek en je kunt je werkstuk eenvoudig vastzetten. Hierdoor kun je met een stralende glimlach naar je werkstuk kijken. Bovendien wordt er een stofzak meegeleverd, zodat je je werkruimte makkelijk netjes kunt houden. Ook is het mogelijk om de afkortzaag aan te sluiten op een bouwstofzuiger.

Pluspunten
 • Dankzij de trekfunctie is de afkortzaag geschikt voor het zagen van bredere balken en plaatmateriaal

  .

  De schaduwlijn is een handig hulpmiddel bij het maken van kaarsrechte zaagsneden. De maximale zaagdiepte van 92 millimeter maakt hem geschikt voor het doorzagen van dikke balken.

Minpunten
 • Wordt zonder onderstel geleverd, wat het lastiger maakt om op ideale hoogte te werken

  .

  Tafelverbreding is niet mogelijk, dus je hebt minder steun bij lange werkstukken zoals laminaat. Wordt zonder onderstel geleverd, wat het lastiger maakt om op de ideale hoogte te werken

  .

  Tafelverbreding is niet mogelijk, dus je hebt minder steun bij lange werkstukken zoals laminaat. Wordt zonder onderstel geleverd, wat het lastiger maakt om op de ideale hoogte te werken

  .

  Tafelverbreding is niet mogelijk, dus je hebt minder steun bij lange werkstukken zoals laminaat. Wordt zonder onderstel geleverd, wat het lastiger maakt.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BES710-QS.

De BLACK+DECKER BES710-QS. weegt 14,9 kg.

De BLACK+DECKER BES710-QS. heeft een vermogen van 2100 W.

Bekijk nog meer handgereedschap