1. Bosch
 2. Bosch PBD 40 + 15-delige borenset.

Bosch PBD 40 + 15-delige borenset.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch PBD 40 + 15-delige borenset. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 2607019675  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch PBD 40 + 15-delige borenset.

Gewicht

20 kg

Vermogen

710 W

Omschrijving van de Bosch PBD 40 + 15-delige borenset.

Met de Bosch PBD 40 + 15-delige borenset heb je alles in huis om te kunnen boren. Dankzij de krachtige motor van de PBD 40 kolomboormachine worden de gaten zeer nauwkeurig geboord. Je hebt de keuze uit verschillende toerentallen en boordiepten. De elektronische toerentalindicatie zorgt ervoor dat je de machine perfect kunt afstellen op het te boren materiaal. Je kunt de boordiepte instellen met het aluminium draaiwiel en dit lees je vervolgens af op het digitale scherm. Bij deze borenset wordt ook een grote werkblad (330 x 350 x 30 millimeter) geleverd, waarmee je je werkstuk goed kan stabiliseren tijdens het boren. Ook wordt er een parallelgeleider meegeleverd, waarmee je je boor in een rechte lijn kunt boren. Deze eigenschappen maken de Bosch PBD 40 + 15-delige borenset een handig hulpmiddel voor iedere ambitieuze doe-het-zelver.

Pluspunten
 • Dankzij de 15-delige bit- en borenset kun je direct beginnen met klussen

  .

  Met de elektronische toerentalindicatie en Constant Electronic kun je het toerental afhankelijk van het materiaal instellen

  .

  Je kunt de boordiepte nauwkeurig aflezen op het digitale scherm.

Minpunten
 • Met een gewicht van 20 kilogram is het niet gemakkelijk om de kolomboormachine te verplaatsen.

Veelgestelde vragen over de Bosch PBD 40 + 15-delige borenset.

De Bosch PBD 40 + 15-delige borenset. weegt 20 kg.

De Bosch PBD 40 + 15-delige borenset. heeft een vermogen van 710 W.

Bekijk nog meer handgereedschap