1. Bosch
  2. Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset.

Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 060313100A  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset.

Gewicht

1,7 kg

Vermogen

700 W

Omschrijving van de Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset.

De Bosch UniversalImpact 700 is een krachtpatser die uitblinkt in prestaties. Met het meegeleverde accessoireset heb je een breed scala aan boren van verschillende soorten en formaten bij de hand. Met de krachtige 700 watt motor en de klopfunctie boor je gemakkelijk gaten van 14 millimeter groot in gemetselde muren of stenen oppervlakten. Maar ook in hout boren is met deze machine geen enkel probleem, want je kunt gaten maken met een maximale grootte van 30 millimeter. Met slechts 1,7 kilogram is de klopboormachine licht en compact, dus je kunt er zonder veel moeite langere tijd mee werken. De extra handgreep zorgt voor optimale controle tijdens het boorproces en de dieptestop maakt het boren makkelijker door te voorkomen dat je te diep boort. Kortom, de Bosch UniversalImpact 700 is de perfecte oplossing voor klussen waarbij kracht en precisie nodig zijn.

Pluspunten
  • Dankzij de klopfunctie kun je niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal boren, maar ook in tegels en baksteen. Je kunt gaten maken van maximaal 30 millimeter in grootte in hout, voldoende om bijna alle klusjes in en rondom het huis te doen. Met een gewicht van slechts 1,7 kilogram is langdurig klussen goed vol te houden.

Minpunten
  • De machine heeft geen werkverlichting, waardoor het lastig is om taken uit te voeren op slecht verlichte plekken.

Veelgestelde vragen over de Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset.

De Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset. weegt 1,7 kg.

De Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset. heeft een vermogen van 700 W.

Bekijk nog meer handgereedschap