1. Stanley
 2. Stanley SXCMS1350VE Silent.

Stanley SXCMS1350VE Silent.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Stanley SXCMS1350VE Silent. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Stanley B2DV2G4STN706  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Stanley SXCMS1350VE Silent.

Gewicht

30 kg

Vermogen

1000 W

Omschrijving van de Stanley SXCMS1350VE Silent.

De Stanley SXCMS1350VE Silent is ontworpen om een lage geluidsoverlast te geven. Met zijn 52 decibel is dit de stilste compressor in zijn klasse. De 50 liter ketel zorgt ervoor dat je langer kan werken voordat de compressor opnieuw moet worden aangesloten om bij te vullen. Met een netto luchtopbrengst van 150 liter per minuut is deze compressor ook geschikt voor taken zoals tacken, boren, schoonblazen of wieldoppen losdraaien. Ook is de compressor olievrij en heeft hij een handvat en wieltjes waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Door zijn staande vorm neemt de compressor minder ruimte in beslag in de garage of werkplaats. Kortom, de Stanley SXCMS1350VE Silent is een krachtige, stille compressor die je eenvoudig kunt verplaatsen.

Pluspunten
 • Je gebruikt de compressor niet alleen voor lichte blaaswerkzaamheden, maar ook in combinatie met zwaardere pneumatische gereedschappen

  .

  Hij hoeft niet vaak aan te slaan om bij te vullen door de relatief grote ketel van 50 liter

  .

  Met een geluidsniveau van 52 decibel maakt de compressor relatief weinig geluid.

Minpunten
 • De compressor wordt geleverd zonder accessoires zoals een luchtslang en luchtgereedschappen.

Veelgestelde vragen over de Stanley SXCMS1350VE Silent.

De Stanley SXCMS1350VE Silent. weegt 30 kg.

De Stanley SXCMS1350VE Silent. heeft een vermogen van 1000 W.

Bekijk nog meer handgereedschap