1. Nilfisk
  2. Nilfisk Core 130-6 PowerControl Home.

Nilfisk Core 130-6 PowerControl Home.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Nilfisk Core 130-6 PowerControl Home. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Nilfisk 128471259  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Nilfisk Core 130-6 PowerControl Home.

Gewicht

6,6 kg

Vermogen

1500 W

Omschrijving van de Nilfisk Core 130-6 PowerControl Home.

De Nilfisk Core 130-6 PowerControl Home maakt het mogelijk om met weinig moeite je huis en tuin schoon te houden. Met zijn 130 bar aan druk kun je al het vuil dat op je tuinmeubelen, gereedschap, fietsen en auto's zit verwijderen. Daarnaast is er de mogelijkheid om reinigingsmiddel toe te voegen, waardoor je ook hardnekkig vuil kunt verwijderen. Met de compacte terrasreiniger kun je eenvoudig oppervlakken tot 25 vierkante meter schoonmaken. Om optimaal gebruik te maken van de Nilfisk Core 130-6 PowerControl Home heb je een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 6 meter. Nadat je klaar bent met het schoonmaken kun je al je accessoires eenvoudig opbergen in de daarvoor bedoelde opbergruimte. Met de Nilfisk Core 130-6 PowerControl Home heb je een krachtig apparaat in huis waarmee je gemakkelijk je huis en tuin weer schoon krijgt.

Pluspunten
  • De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed afstemt op de schoonmaakklus. Met de meegeleverde compacte terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel en waterfilter klaar je diverse schoonmaakklussen. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • De hogedrukreiniger wordt geleverd zonder riolerings- en tuinslang.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk Core 130-6 PowerControl Home.

De Nilfisk Core 130-6 PowerControl Home. weegt 6,6 kg.

De Nilfisk Core 130-6 PowerControl Home. heeft een vermogen van 1500 W.

Bekijk nog meer handgereedschap