1. DeWalt
 2. DeWalt DWS727-QS.

DeWalt DWS727-QS.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de DeWalt DWS727-QS. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de DeWalt DWS727-QS  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties DeWalt DWS727-QS.

Gewicht

22 kg

Vermogen

1675 W

Omschrijving van de DeWalt DWS727-QS.

De DeWalt DWS727-QS is een professionele afkortzaag, die perfect is voor zaagwerkzaamheden zoals het monteren van keukens, bevestigen van plinten en kozijnen, het zagen van groeven en sponningen. Deze 1.675 watt krachtige zaagmachine heeft een nokvergrendelsysteem, waarmee je de verstekhoek snel en gemakkelijk kunt instellen tussen 0-60° links en 0-50° rechts. Ook heb je als gebruiker volledige controle over de precieze zaagdiepte. Grote werkstukken blijven stabiel liggen door de hoge, dubbele aanslag met verschuifbare aanslagdelen. Daarnaast heeft de DWS727-QS een compact ontwerp en een XPS schaduwlijn als indicator voor de zaagsnede. Kortom, met deze zaagmachine heb je alles om efficiënt en nauwkeurig zaagwerk te doen. De DeWalt DWS727-QS heeft alle kenmerken die je van een professionele zaagmachine mag verwachten. Deze staat bekend om zijn kracht, precisie, gemak en betrouwbaarheid. De machine is uitgerust met een flexibel nokvergrendelsysteem, waarmee je eenvoudig de verstekhoek kunt instellen, en een XPS schaduwlijn voor precieze zaagsneden. Ook heeft de machine een dubbele aanslag met verschuifbare aanslagdelen voor extra stabiel werken met grote werkstukken. De DeWalt DWS727-QS is gemaakt om je te helpen met snelle en nauwkeurige zaagwerkzaamheden, zodat je kostbare tijd bespaart en een perfect resultaat behaalt.

Pluspunten
 • De zaagsnede-indicator verlicht het werkstuk en helpt u het materiaal perfect te plaatsen ten opzichte van het zaagblad

  .

  Dankzij de tafelverbreding blijven zelfs grote werkstukken stabiel worden gehouden en is uw zaagbereik groter

  .

  Met het 4 meter lange netsnoer hebt u veel bewegingsvrijheid.

Minpunten
 • Er wordt geen stofzak meegeleverd om op de afkortzaag te bevestigen.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DWS727-QS.

De DeWalt DWS727-QS. weegt 22 kg.

De DeWalt DWS727-QS. heeft een vermogen van 1675 W.

Bekijk nog meer handgereedschap