1. Makita
  2. Makita DUB363PT2V.

Makita DUB363PT2V.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DUB363PT2V. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DUB363PT2V  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DUB363PT2V.

Gewicht

4,8 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DUB363PT2V.

De Makita DUB363PT2V is een uiterst krachtige bladblazer die gebruik maakt van twee 18 volt accu's. Hierdoor heeft het een gecombineerde kracht van 36 volt. U kunt het toerental eenvoudig instellen voordat u begint met uw klus, en met de cruise control functie blijft het apparaat op de ingestelde snelheid blazen. Met de meegeleverde bladzuigset is het ook mogelijk om bladeren op te zuigen en te versnipperen. U kunt het opgevangen tuinafval makkelijk weggooien of als compost in uw tuin gebruiken. Bovendien is de DUB363PT2V onderdeel van het Makita LXT 18V accuplatform, waardoor u de meegeleverde accu's ook kunt gebruiken op ander Makita 18 volt gereedschap. Dit maakt deze accu bladblazer een geweldige aanwinst voor uw gereedschapsset.

Pluspunten
  • Je gebruikt de meegeleverde Makita LXT 18V accu's ook op ander accu gereedschap met hetzelfde accu platform. Je bepaalt zelf met hoeveel kracht je het tuinafval wegblaast. Dankzij de zuig- en versnipperfunctie zuigt de bladblazer de bladeren op en versnippert hij ze in de opvangzak. Je gebruikt de meegeleverde Makita LXT 18V accu's ook op ander accu gereedschap met hetzelfde accu platform. Je bepaalt zelf met hoeveel kracht je het tuinafval wegblaast. Dankzij de zuig- en versnipperfunctie zuigt de bladblazer de bladeren op en versnippert hij ze in de opvangzak.

Minpunten
  • De bladblazer is door het gewicht van 4,8 kilo aan de zware kant, waardoor het moeilijk te tillen is.

Veelgestelde vragen over de Makita DUB363PT2V.

De Makita DUB363PT2V. weegt 4,8 kg.

De Makita DUB363PT2V. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap