1. Stanley
 2. Stanley SXCMS1324HE Silent.

Stanley SXCMS1324HE Silent.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Stanley SXCMS1324HE Silent. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Stanley B2CC2G4STN704  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Stanley SXCMS1324HE Silent.

Gewicht

25 kg

Vermogen

1000 W

Omschrijving van de Stanley SXCMS1324HE Silent.

De Stanley SXCMS1324HE Silent persluchtcompressor is uiterst stil tijdens het gebruik, waardoor hij perfect is voor het werken op plekken waar een stille omgeving belangrijk is. Met een geluidsniveau van slechts 52 decibel, is hij perfect voor lange periodes waarin hij constant aanstaat. De netto luchtopbrengst van maar liefst 150 liter per minuut zorgt ervoor dat je met de compressor allerlei taken kunt uitvoeren, zoals tacken, boren, schoonblazen en het losdraaien van wieldoppen. Daarnaast is de compressor ook nog eens olievrij, waardoor je deze eenvoudig verplaatst met de trekstang en wielen aan de zijkant zonder dat je bang hoeft te zijn voor lekkage.

Pluspunten
 • Je gebruikt de compressor niet alleen voor lichte blaaswerkzaamheden, maar ook in combinatie met zwaarder pneumatisch gereedschap

  .

  Met een geluidsniveau van 52 decibel maakt de compressor relatief weinig geluid

  .

  De wielen en het handvat maken het gemakkelijk om de compressor te verplaatsen.

Minpunten
 • De compressor wordt geleverd zonder toebehoren zoals een luchtslang en luchtgereedschappen.

Veelgestelde vragen over de Stanley SXCMS1324HE Silent.

De Stanley SXCMS1324HE Silent. weegt 25 kg.

De Stanley SXCMS1324HE Silent. heeft een vermogen van 1000 W.

Bekijk nog meer handgereedschap