1. Metabo
  2. Metabo KGS 216 M.

Metabo KGS 216 M.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Metabo KGS 216 M. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Metabo 619260000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Metabo KGS 216 M.

Gewicht

14 kg

Vermogen

1500 W

Omschrijving van de Metabo KGS 216 M.

Met de Metabo KGS 216 M heb je een zaag voor het zagen van hout, houtpanelen en MDF-platen. De trekfunctie maakt het mogelijk om balken tot 305 millimeter breed te zagen. De uittrekbare tafelverbredingen zorgen voor extra stabiliteit, maar kunnen ook verwijderd worden als je extra ruimte nodig hebt. Met de geïntegreerde laser en de zaagdieptebegrenzer blijf je altijd nauwkeurig zagen. Ook het maken van groeven is hiermee mogelijk. Verstekzagen doe je tot 45 graden naar één kant. Hiervoor zijn er vijf vaste punten. De Metabo KGS 216 M is een betrouwbare zaag voor de serieuze klusser. Met deze zaag kun je met een korte tijd snel en nauwkeurig werken. Door de grote breedte en de vele extra functies heb je alle vrijheid om je project tot een goed einde te brengen. Ook voor precisie zaagsneden is deze zaag uitermate geschikt.

Pluspunten
  • Dankzij de tafelverbreding blijven zelfs grote werkstukken stabiel liggen, waardoor je zaagbereik groter is. De lasergeleider en de ingebouwde verlichting zijn nuttige hulpmiddelen als het gaat om het maken van kaarsrechte zaagsneden. Dankzij de maximale zaagbreedte van 305 millimeter is het ook mogelijk om breed materiaal door te zagen zonder problemen.

Minpunten
  • Bij intensief zagen is de stofzak niet groot genoeg om je werkplek volledig stofvrij te houden.

Veelgestelde vragen over de Metabo KGS 216 M.

De Metabo KGS 216 M. weegt 14 kg.

De Metabo KGS 216 M. heeft een vermogen van 1500 W.

Bekijk nog meer handgereedschap