1. BLACK DECKER
  2. BLACK+DECKER BDCINF18N-QS.

BLACK+DECKER BDCINF18N-QS.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER BDCINF18N-QS. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de BLACK+DECKER BDCINF18N-QS  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties BLACK+DECKER BDCINF18N-QS.

Gewicht

2,5 kg

Vermogen

128 W

Omschrijving van de BLACK+DECKER BDCINF18N-QS.

De Black & Decker BDCINF18N-QS is een krachtige compressor die perfect geschikt is voor kleine opblaaswerkzaamheden. Het apparaat is compact en ligt goed in de hand. Met de 12V-ingang kun je de compressor aansluiten op een stopcontact of op de autobatterij. Ook is het mogelijk om een 18V-accu te gebruiken. Als je al een accu uit het B+D Powerconnect-accuplatform hebt, dan is deze ook geschikt voor de compressor. Het digitale display geeft precies aan met hoeveel druk er lucht wordt aangevoerd. Deze compressor is gemakkelijk mee te nemen en neemt weinig ruimte in beslag. Je kunt het apparaat eenvoudig opbergen in de kofferbak of in de camper of caravan. Bovendien stopt de compressor automatisch als het gewenste resultaat bereikt is. Kortom, de Black & Decker BDCINF18N-QS is een perfecte oplossing voor lichte opblaaswerkzaamheden.

Pluspunten
  • Je gebruikt de compressor voor lichte taken zoals opblazen. Je neemt de compressor gemakkelijk mee door zijn kleine afmetingen. Als je al een 18 volt accu in huis hebt uit het B+D Powerconnect accuplatform, past deze ook op de compressor.

Minpunten
  • Ondanks het kleine formaat maakt de compressor veel geluid.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BDCINF18N-QS.

De BLACK+DECKER BDCINF18N-QS. weegt 2,5 kg.

De BLACK+DECKER BDCINF18N-QS. heeft een vermogen van 128 W.

Bekijk nog meer handgereedschap