1. PowerPlus
  2. Powerplus POWX1700.

Powerplus POWX1700.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Powerplus POWX1700. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de PowerPlus POWX1700  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Powerplus POWX1700.

Gewicht

2,9 kg

Vermogen

Omschrijving van de Powerplus POWX1700.

De Powerplus POWX1700 is een draagbare luchtdrukpomp die gemaakt is voor veelzijdig gebruik. Met de meegeleverde 50 centimeter lange luchtslang heb je de mogelijkheid om je banden, luchtbedden, strandballen of andere opblaasbare items op te pompen. De meegeleverde opzetstukken maken deze luchtpomp geschikt voor alle gangbare ventielen zoals een Dunlop-ventiel, maar helaas niet voor een Presta-ventiel. De Powerplus POWX1700 is voorzien van een 18V accu waardoor je je opblaasklusjes geruisloos kan uitvoeren. Met het meegeleverde koffertje heb je altijd alles bij elkaar en heb je een complete set die je altijd en overal mee naar toe kan nemen.

Pluspunten
  • De compressor is geschikt voor lichte taken zoals het oppompen en schoonblazen. Je neemt de compressor gemakkelijk mee door de kleine afmetingen. Hij wordt geleverd met slangen en opblaasmondstukken, zodat je direct kunt beginnen.

Minpunten
  • Ondanks het kleine formaat maakt de compressor veel geluid. De compressor is niet geschikt voor zwaardere opblaasklussen, zoals het oppompen van je autobanden.

Veelgestelde vragen over de Powerplus POWX1700.

De Powerplus POWX1700. weegt 2,9 kg.

De Powerplus POWX1700. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap