1. Bosch
  2. Bosch EasyDrill 18V-40.

Bosch EasyDrill 18V-40.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Bosch EasyDrill 18V-40. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Bosch 06039D8005  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Bosch EasyDrill 18V-40.

Gewicht

1,2 kg

Vermogen

Omschrijving van de Bosch EasyDrill 18V-40.

De Bosch EasyDrill 18V-40 is de perfecte schroefboormachine voor doe-het-zelvers. Naast de machine krijg je er ook twee accu's en een oplader bij. Vanwege het lichte gewicht en de compacte afmetingen is deze ook gemakkelijk te gebruiken voor beginnende klussers. Met de schroefboormachine kun je gaten maken tot een diepte van 30 millimeter in hout, en 10 millimeter in metaal en kunststof. De ledverlichting helpt je om ook in donkere omgevingen de juiste resultaten te behalen. Daarnaast zijn de meegeleverde accu's ook te gebruiken met ander gereedschap uit het Bosch Power For All 18V accu platform. Zo heb je alle gereedschap en accu's bij elkaar voor verschillende klussen.

Pluspunten
  • Dankzij de geïntegreerde werklamp heb je ook in minder verlichte gebieden een goed zicht. Je kunt de meegeleverde accu ook gebruiken voor andere elektrische gereedschappen binnen het Bosch Power For All 18V accu platform. Met een gewicht van slechts 1,2 kilogram kun je geruime tijd aan klussen besteden.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren

    .

    De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over de Bosch EasyDrill 18V-40.

De Bosch EasyDrill 18V-40. weegt 1,2 kg.

De Bosch EasyDrill 18V-40. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap